Nutriční hodnoty (Maltošny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 019 kJ / 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 8,96 g |
| – nasycené | 2,04 g |
| – nenasycené | 4,05 g |
| –– mononenasycené | 2,91 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 129,60 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 větších vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100-120 g 100-120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 110 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| strouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cukr | Cukr bílý | |
| zbytky uzenin | Párek vepřový | |
| uzené maso | Vepřová plec uzená |