Nutriční hodnoty (Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 126 kJ / 986 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,96 g |
| Tuky | 6,54 g |
| – nasycené | 1,95 g |
| – nenasycené | 3,85 g |
| –– mononenasycené | 0,68 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 89,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,57 g |
| Sůl | 30,20 g |
| Sacharidy | 138,60 g |
| – cukry | 72,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 3000 g |
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |