Nutriční hodnoty (Krevety v pikantní medové marinádě s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
Tuky | 32,60 g |
– nasycené | 2,54 g |
– nenasycené | 25,05 g |
–– mononenasycené | 2,51 g |
–– polynenasycené | 22,54 g |
––– omega 3 | 3,75 g |
Vláknina | 4,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,68 g |
– cukry | 60,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvých nebo mražených krevet | ||
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 1 červená feferonka nebo chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 PL 2 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 PL 1 PL nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
sůl | Sůl mořská |