Nutriční hodnoty (Krevety v pikantní medové marinádě s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
| Tuky | 32,60 g |
| – nasycené | 2,54 g |
| – nenasycené | 25,05 g |
| –– mononenasycené | 2,51 g |
| –– polynenasycené | 22,54 g |
| ––– omega 3 | 3,75 g |
| Vláknina | 4,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,68 g |
| – cukry | 60,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čerstvých nebo mražených krevet | ||
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 1 červená feferonka nebo chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 PL 2 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1 PL 1 PL nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| sůl | Sůl mořská |