Nutriční hodnoty (Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 061 kJ / 1 210 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 96,63 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,63 g | 
| Tuky | 39,27 g | 
| – nasycené | 6,81 g | 
| – nenasycené | 28,60 g | 
| –– mononenasycené | 22,62 g | 
| –– polynenasycené | 5,97 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 12,05 g | 
| Cholesterol | 160 mg | 
| Sodík | 299 mg | 
| Sůl | 1,30 g | 
| Sacharidy | 96,84 g | 
| – cukry | 15,60 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g | 
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| 4 4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 100 g 100 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 100 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
| 3 ČL 3 ČL adžiky | Adžika | |
| 1 1 malá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |