Nutriční hodnoty (Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 061 kJ / 1 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,63 g |
Tuky | 39,27 g |
– nasycené | 6,81 g |
– nenasycené | 28,60 g |
–– mononenasycené | 22,62 g |
–– polynenasycené | 5,97 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 96,84 g |
– cukry | 15,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
4 4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
3 ČL 3 ČL adžiky | Adžika | |
1 1 malá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |