Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 061 kJ /
1 210 kcal
Bílkoviny96,63 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,63 g
Tuky39,27 g
– nasycené6,81 g
– nenasycené28,60 g
–– mononenasycené22,62 g
–– polynenasycené5,97 g
––– omega 30,16 g
Vláknina12,05 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 299 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy96,84 g
– cukry15,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g vepřové kýty Vepřová kýta 400 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
4 4 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g mražené kukuřice Kukuřice mražená 100 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý barevný pepř Pepř barevný
3 ČL 3 ČL adžiky Adžika
1 1 malá jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 dcl 1 dcl červeného vína Víno červené suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.