Nutriční hodnoty (Býčí žlázy na kmínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 732 kJ / 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 29,70 g |
| – nasycené | 11,67 g |
| – nenasycené | 17,23 g |
| –– mononenasycené | 13,30 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 10,83 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,11 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 700 g býčích žláz (3 opracované kusy v balení) | Býčí žlázy | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 plátky 2 plátky másla o síle 1cm | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce celého kmínu | Kmín | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 250ml studené vody | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř na dochucení | Pepř černý mletý |