Nutriční hodnoty (Rybičková pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 784 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 73,20 g |
| – nasycené | 34,80 g |
| – nenasycené | 35,70 g |
| –– mononenasycené | 21,00 g |
| –– polynenasycené | 14,70 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 241 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 0,63 g |
| – cukry | 0,48 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva rybiček v tomatě | Sardinky v oleji | |
| 1/2 1/2 vykostěné uzené makrely | Makrela uzená filet | |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
| lžička lžička sardelové pasty | Sardelová pasta | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |