Nutriční hodnoty (Treska zapečená v bramborové peřině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,63 g |
Tuky | 1,46 g |
– nasycené | 0,44 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 12,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,79 g |
– cukry | 5,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g filetů aljašské tresky | Treska filet | |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového olje | ||
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
2 lžičky 2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |