Nutriční hodnoty (Treska zapečená v bramborové peřině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,63 g |
| Tuky | 1,46 g |
| – nasycené | 0,44 g |
| – nenasycené | 0,36 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,87 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 76,79 g |
| – cukry | 5,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g filetů aljašské tresky | Treska filet | |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového olje | ||
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 2 lžičky 2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |