Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska zapečená v bramborové peřině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 609 kJ /
385 kcal
Bílkoviny9,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,63 g
Tuky1,46 g
– nasycené0,44 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,06 g
Vláknina12,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy76,79 g
– cukry5,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g filetů aljašské tresky Treska filet
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
3 lžíce 3 lžíce olivového olje
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
2 lžičky 2 lžičky tymiánu Tymián sušený 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.