Nutriční hodnoty (Bezlepkový karamelový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 22 411 kJ / 5 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 417,68 g |
| – nasycené | 174,85 g |
| – nenasycené | 217,25 g |
| –– mononenasycené | 138,50 g |
| –– polynenasycené | 78,75 g |
| ––– omega 3 | 10,20 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,94 g |
| Sodík | 828 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 330,93 g |
| – cukry | 309,63 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 300 g 300 g mletého cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 180 g 180 g ztuženého tuku (hera) | Margarín | 180 g |
| 100 g 100 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 250 g 250 g bezlepkové směsi RUMINI universal | ||
| 125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 salko (karamelové) | Mléko kondenzované slazené | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| čokoláda na ozdobu | Čokoláda mléčná 30% |