Nutriční hodnoty (Bezlepkový karamelový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 22 411 kJ / 5 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 417,68 g |
– nasycené | 174,85 g |
– nenasycené | 217,25 g |
–– mononenasycené | 138,50 g |
–– polynenasycené | 78,75 g |
––– omega 3 | 10,20 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 828 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 330,93 g |
– cukry | 309,63 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
300 g 300 g mletého cukru | Cukr bílý | 300 g |
180 g 180 g ztuženého tuku (hera) | Margarín | 180 g |
100 g 100 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
250 g 250 g bezlepkové směsi RUMINI universal | ||
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 salko (karamelové) | Mléko kondenzované slazené | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
čokoláda na ozdobu | Čokoláda mléčná 30% |