Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový karamelový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie22 411 kJ /
5 356 kcal
Bílkoviny65,40 g
– z toho živočišné bílkoviny49,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky417,68 g
– nasycené174,85 g
– nenasycené217,25 g
–– mononenasycené138,50 g
–– polynenasycené78,75 g
––– omega 310,20 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 828 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy330,93 g
– cukry309,63 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
300 g 300 g mletého cukru Cukr bílý 300 g
180 g 180 g ztuženého tuku (hera) Margarín 180 g
100 g 100 g sekaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
250 g 250 g bezlepkové směsi RUMINI universal
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 salko (karamelové) Mléko kondenzované slazené
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
čokoláda na ozdobu Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.