Nutriční hodnoty (Tmavé makové kaiserky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 18
| Energie | 7 564 kJ / 1 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,51 g |
| Tuky | 24,07 g |
| – nasycené | 2,37 g |
| – nenasycené | 18,92 g |
| –– mononenasycené | 11,50 g |
| –– polynenasycené | 7,42 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 36,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 318,25 g |
| – cukry | 10,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 200 g 200 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
| 140 g 140 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 140 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného droždí ( nebo 1/4 čerstvého droždí) | Droždí sušené | 5 g |