Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 337 kJ /
320 kcal
Bílkoviny50,32 g
– z toho živočišné bílkoviny48,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,32 g
Tuky6,32 g
– nasycené1,30 g
– nenasycené4,95 g
–– mononenasycené3,04 g
–– polynenasycené1,92 g
––– omega 30,60 g
Vláknina7,61 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 288 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy13,50 g
– cukry6,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 rybí hlavy Kapr hlava
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 cibule i se slupkou Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2-3 2-3 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky celého pepře Pepř černý
300 g 300 g jiker a mlíčí Mlíčí kapr 300 g
máslo (podle potřeby) Máslo kravské
mletý muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
plátky plátky toastového chleba Toast pšeničný tmavý
olej (podle potřeby) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.