Nutriční hodnoty (Čtvero maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 557 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 222,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 19,66 g |
– nasycené | 5,08 g |
– nenasycené | 10,32 g |
–– mononenasycené | 8,15 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 580 mg |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 4,20 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kusy 2 kusy kuřecích prsou | Kuře prso | 700 g |
4 4 kusy uzené plece - 2-4 mm plátky | Vepřová plec uzená | |
4 4 kusy vepřové kotlety bez kosti, tenké plátky | Vepřová kotleta s kostí | |
cca 300 g 300 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 300 g |
bránice podle potřeby | Vepřová blána | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 vajíčko - nemusí být, můžeme místo vajíčka použít cca 1/2 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření na mleté maso | Provensálské koření | |
majoránka | Majoránka sušená |