Nutriční hodnoty (Čtvero maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 557 kJ / 1 089 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 222,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 19,66 g |
| – nasycené | 5,08 g |
| – nenasycené | 10,32 g |
| –– mononenasycené | 8,15 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 1,39 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 580 mg |
| Sodík | 538 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kusy 2 kusy kuřecích prsou | Kuře prso | 700 g |
| 4 4 kusy uzené plece - 2-4 mm plátky | Vepřová plec uzená | |
| 4 4 kusy vepřové kotlety bez kosti, tenké plátky | Vepřová kotleta s kostí | |
| cca 300 g 300 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 300 g |
| bránice podle potřeby | Vepřová blána | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 vajíčko - nemusí být, můžeme místo vajíčka použít cca 1/2 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření na mleté maso | Provensálské koření | |
| majoránka | Majoránka sušená |