Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čtvero maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 557 kJ /
1 089 kcal
Bílkoviny223,64 g
– z toho živočišné bílkoviny222,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky19,66 g
– nasycené5,08 g
– nenasycené10,32 g
–– mononenasycené8,15 g
–– polynenasycené2,17 g
––– omega 31,39 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 580 mg
Sodík 538 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy4,20 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kusy 2 kusy kuřecích prsou Kuře prso 700 g
4 4 kusy uzené plece - 2-4 mm plátky Vepřová plec uzená
4 4 kusy vepřové kotlety bez kosti, tenké plátky Vepřová kotleta s kostí
cca 300 g 300 g mletého vepřového masa Vepřová plec 300 g
bránice podle potřeby Vepřová blána
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 vajíčko - nemusí být, můžeme místo vajíčka použít cca 1/2 dcl smetany Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření na mleté maso Provensálské koření
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.