Nutriční hodnoty (Ryba v aspiku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 2,27 g |
| – nasycené | 0,48 g |
| – nenasycené | 1,33 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 311 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 10,20 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rybích filetů bez kostí | Treska filet | 400 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 zrnka 3 zrnka nového koření | Nové koření | |
| 8 zrnek 8 zrnek černého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 sáček 1 sáček želatiny (20 g) | Želatina vepřová | |
| 1 1 sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| hladkolistá petržel na ozdobu | Petržel kořenová čerstvá |