Nutriční hodnoty (Ryba v aspiku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 2,27 g |
– nasycené | 0,48 g |
– nenasycené | 1,33 g |
–– mononenasycené | 0,44 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 10,20 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybích filetů bez kostí | Treska filet | 400 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 zrnka 3 zrnka nového koření | Nové koření | |
8 zrnek 8 zrnek černého pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 sáček 1 sáček želatiny (20 g) | Želatina vepřová | |
1 1 sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
hladkolistá petržel na ozdobu | Petržel kořenová čerstvá |