Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba v aspiku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 513 kJ /
362 kcal
Bílkoviny73,48 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky2,27 g
– nasycené0,48 g
– nenasycené1,33 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,40 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy10,20 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rybích filetů bez kostí Treska filet 400 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 zrnka 3 zrnka nového koření Nové koření
8 zrnek 8 zrnek černého pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 lžíce 3 lžíce octa Ocet lihový 45 ml
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 sáček 1 sáček želatiny (20 g) Želatina vepřová
1 1 sladkokyselá okurka Okurka polní zavařená
hladkolistá petržel na ozdobu Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.