Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 631 kJ /
3 258 kcal
Bílkoviny167,46 g
– z toho živočišné bílkoviny163,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,96 g
Tuky249,33 g
– nasycené130,36 g
– nenasycené107,24 g
–– mononenasycené92,72 g
–– polynenasycené14,52 g
––– omega 31,97 g
Vláknina7,47 g
Cholesterol 940 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,28 g
Sacharidy83,49 g
– cukry63,16 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jehněčí kýty Jehněčí kýta 750 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer) Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
1 1 malá sklenička Halali Halali
špetka špetka koření na divočinu Pepř černý
1-2 lžíce 1-2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 22.5 g
máslo podle chuti Máslo kravské
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
2 lžičky 2 lžičky polohrubé mouky na zahuštění Mouka pšeničná polohrubá 10 g
1/2 1/2 omytého citronu Citrón čerstvý 45 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
masový vývar Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.