Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maková krupičná kaše s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 149 kJ /
1 709 kcal
Bílkoviny42,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,81 g
Tuky83,22 g
– nasycené34,67 g
– nenasycené41,73 g
–– mononenasycené20,72 g
–– polynenasycené21,01 g
––– omega 30,44 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy188,33 g
– cukry96,27 g
––– laktóza24,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 g 100 g krupice Krupice pšeničná hrubá 100 g
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
špetka špetka soli Sůl mořská
kdo má rád - špetka špetka skořice Skořice ceylonská
80 g 80 g mletého máku Mák modrý mletý 80 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.