Nutriční hodnoty (Taštičky s jehněčími plíčky do polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,83 g |
Tuky | 52,42 g |
– nasycené | 9,13 g |
– nenasycené | 34,97 g |
–– mononenasycené | 24,55 g |
–– polynenasycené | 10,43 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 119,40 g |
– cukry | 12,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g jehněčích plíček | Plíce jehněčí | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |