Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s feferonkou a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 134 kJ / 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
| Tuky | 17,27 g |
| – nasycené | 1,36 g |
| – nenasycené | 15,10 g |
| –– mononenasycené | 10,48 g |
| –– polynenasycené | 4,62 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 1-2 sterilované kozí rohy | Chilli paprička čerstvá | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |