Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupy na rajčatech, olivách a rozmarýnu se sýrem feta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 830 kJ /
1 871 kcal
Bílkoviny56,32 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,32 g
Tuky70,72 g
– nasycené30,78 g
– nenasycené38,23 g
–– mononenasycené29,88 g
–– polynenasycené8,36 g
––– omega 30,65 g
Vláknina28,66 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 4,04 g
Sůl10,00 g
Sacharidy240,04 g
– cukry13,48 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžičky 4 lžičky olivového oleje Olej olivový 20 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
300 g 300 g ječných krupek Kroupy ječné 300 g
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných krájených rajčat Rajče červené sterilované
50 g 50 g černých oliv bez pecek Olivy čerstvé zralé 50 g
1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu (nebo 1/2 lžičky sušeného) Rozmarýn čerstvý
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
zelená jarní cibulka na posypání Cibulka jarní čerstvá
200 g 200 g sýru feta Sýr feta 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.