Nutriční hodnoty (Kroupy na rajčatech, olivách a rozmarýnu se sýrem feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 830 kJ / 1 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,32 g |
Tuky | 70,72 g |
– nasycené | 30,78 g |
– nenasycené | 38,23 g |
–– mononenasycené | 29,88 g |
–– polynenasycené | 8,36 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 28,66 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 240,04 g |
– cukry | 13,48 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžičky 4 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
300 g 300 g ječných krupek | Kroupy ječné | 300 g |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných krájených rajčat | Rajče červené sterilované | |
50 g 50 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 50 g |
1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu (nebo 1/2 lžičky sušeného) | Rozmarýn čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená jarní cibulka na posypání | Cibulka jarní čerstvá | |
200 g 200 g sýru feta | Sýr feta | 200 g |