Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráčkový "sendvič")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 400 kJ /
813 kcal
Bílkoviny19,46 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,03 g
Tuky50,51 g
– nasycené22,46 g
– nenasycené24,92 g
–– mononenasycené20,87 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,14 g
Vláknina6,55 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 915 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy66,80 g
– cukry4,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g libové slaniny Špek 50 g
jarní cibulka bílá část Cibulka jarní čerstvá
česnek podle chuti Česnek čerstvý
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 35 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej nebo sádlo na smažení Olej řepkový
Hermelín Hermelín
rajčata Rajče červené čerstvé
zelený salát Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.