Nutriční hodnoty (Bramboráčkový "sendvič")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 400 kJ / 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,03 g |
Tuky | 50,51 g |
– nasycené | 22,46 g |
– nenasycené | 24,92 g |
–– mononenasycené | 20,87 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 6,55 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 915 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 66,80 g |
– cukry | 4,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g libové slaniny | Špek | 50 g |
jarní cibulka bílá část | Cibulka jarní čerstvá | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej nebo sádlo na smažení | Olej řepkový | |
Hermelín | Hermelín | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
zelený salát | Salát hlávkový čerstvý |