Nutriční hodnoty (Pikantní krém z černé ředkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 370 kJ / 88 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 0,35 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 16,40 g |
| – cukry | 15,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g černé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g jablka | Jablko čerstvé | 100 g |
| 1-2 1-2 PL majonézy | Majonéza | |
| 1-2 1-2 KL strouhaného křenu (nebo křen v majonéze) | Křen čerstvý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |