Nutriční hodnoty (Margot koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 241 kJ / 4 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,95 g |
| Tuky | 149,29 g |
| – nasycené | 15,86 g |
| – nenasycené | 122,00 g |
| –– mononenasycené | 85,83 g |
| –– polynenasycené | 36,17 g |
| ––– omega 3 | 10,41 g |
| Vláknina | 20,93 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 318 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 613,03 g |
| – cukry | 299,00 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5-2 hrnky 1,5-2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 437.5 g |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 1/2 čokolády Margot | Čokoládová tyčinka | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový |