Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 934 kJ / 1 657 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 141,20 g |
| – nasycené | 65,14 g |
| – nenasycené | 70,72 g |
| –– mononenasycené | 60,72 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 297 mg |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 0,15 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny (tenké, podlouhlé plátky) | Anglická slanina | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| krystalový cukr | Cukr bílý | |
| hořčice plnotučná | Hořčice plnotučná | |
| tuk na vymazání formy | Margarín |