Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 897 kJ / 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 20,61 g |
| – nasycené | 6,13 g |
| – nenasycené | 9,19 g |
| –– mononenasycené | 6,65 g |
| –– polynenasycené | 2,54 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 2,00 g |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 38,16 g |
| – cukry | 10,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli vločky | Chilli paprička sušená | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce japonského rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
| 5 g 5 g cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 15 ml |
| rýže (tentokrát v sáčku) | Rýže bílá | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený |