Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s červenými fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 897 kJ /
692 kcal
Bílkoviny71,28 g
– z toho živočišné bílkoviny68,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky20,61 g
– nasycené6,13 g
– nenasycené9,19 g
–– mononenasycené6,65 g
–– polynenasycené2,54 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 1,05 g
Sůl2,22 g
Sacharidy38,16 g
– cukry10,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích jater Játra kuřecí 400 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli vločky Chilli paprička sušená
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce japonského rýžového octa Ocet rýžový 15 ml
5 g 5 g cukru Cukr bílý 5 g
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 15 ml
rýže (tentokrát v sáčku) Rýže bílá
2 2 hřebíčky Hřebíček
1 1 bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.