Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 897 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
Tuky | 20,61 g |
– nasycené | 6,13 g |
– nenasycené | 9,19 g |
–– mononenasycené | 6,65 g |
–– polynenasycené | 2,54 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 38,16 g |
– cukry | 10,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli vločky | Chilli paprička sušená | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce japonského rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
5 g 5 g cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 15 ml |
rýže (tentokrát v sáčku) | Rýže bílá | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený |