Nutriční hodnoty (Aljašská treska pečená s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 844 kJ / 1 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,26 g |
| Tuky | 86,08 g |
| – nasycené | 53,67 g |
| – nenasycené | 30,31 g |
| –– mononenasycené | 26,84 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 15,35 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 308 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 118,65 g |
| – cukry | 22,05 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g aljašské tresky | Treska filet | 400 g |
| 9-10 9-10 malých brambor | Brambor zimní | 475 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 2 špetky 2 špetky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva mexické směsi (135 g směsi Bonduelle Mexiko ) | Kukuřice mražená |