Nutriční hodnoty (Kapr flamendr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 416 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
| Tuky | 1,32 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,36 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 18,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 72 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 39,48 g |
| – cukry | 18,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 800 800 g kapr filety | Kapr | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |