Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 16 314 kJ / 3 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
Tuky | 216,74 g |
– nasycené | 125,68 g |
– nenasycené | 78,25 g |
–– mononenasycené | 69,40 g |
–– polynenasycené | 8,85 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 386,00 g |
– cukry | 215,60 g |
––– laktóza | 10,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
25 dkg 25 dkg měkkého polotučného tvarohu (vanička) | Tvaroh polotučný | 250 g |
20 dkg 20 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |