Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie16 314 kJ /
3 899 kcal
Bílkoviny92,62 g
– z toho živočišné bílkoviny63,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,00 g
Tuky216,74 g
– nasycené125,68 g
– nenasycené78,25 g
–– mononenasycené69,40 g
–– polynenasycené8,85 g
––– omega 30,76 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 631 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy386,00 g
– cukry215,60 g
––– laktóza10,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
20 dkg 20 dkg másla Máslo kravské 200 g
25 dkg 25 dkg měkkého polotučného tvarohu (vanička) Tvaroh polotučný 250 g
20 dkg 20 dkg moučkového cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.