Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 16 314 kJ / 3 899 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
| Tuky | 216,74 g |
| – nasycené | 125,68 g |
| – nenasycené | 78,25 g |
| –– mononenasycené | 69,40 g |
| –– polynenasycené | 8,85 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 386,00 g |
| – cukry | 215,60 g |
| ––– laktóza | 10,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
| 25 dkg 25 dkg měkkého polotučného tvarohu (vanička) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 20 dkg 20 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |