Nutriční hodnoty (Pesto z kadeřávku s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 568 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,58 g |
Tuky | 63,25 g |
– nasycené | 10,10 g |
– nenasycené | 46,96 g |
–– mononenasycené | 21,14 g |
–– polynenasycené | 25,82 g |
––– omega 3 | 3,80 g |
Vláknina | 11,18 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 36,84 g |
– cukry | 11,54 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g kadeřávku (kučeravého kelu) | Kapusta kadeřavá čerstvá | 140 g |
30 g 30 g čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
50 g 50 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |