Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pesto z kadeřávku s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 568 kJ /
853 kcal
Bílkoviny28,83 g
– z toho živočišné bílkoviny11,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,58 g
Tuky63,25 g
– nasycené10,10 g
– nenasycené46,96 g
–– mononenasycené21,14 g
–– polynenasycené25,82 g
––– omega 33,80 g
Vláknina11,18 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 568 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy36,84 g
– cukry11,54 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g kadeřávku (kučeravého kelu) Kapusta kadeřavá čerstvá 140 g
30 g 30 g čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 30 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
50 g 50 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.