Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie12 969 kJ /
3 100 kcal
Bílkoviny54,65 g
– z toho živočišné bílkoviny26,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,73 g
Tuky138,80 g
– nasycené73,40 g
– nenasycené56,17 g
–– mononenasycené45,84 g
–– polynenasycené10,33 g
––– omega 30,65 g
Vláknina28,24 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 858 mg
Sůl2,59 g
Sacharidy393,84 g
– cukry264,36 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
125 g 125 g cukru krupice Cukr bílý 125 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
560 g 560 g rebarbory Rebarbora čerstvá 560 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
3 lžičky 3 lžičky meruňkového džemu Džem meruňkový
20 g 20 g pražených mandlových lupínků Mandle loupané 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.