Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové koule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 547 kJ /
2 043 kcal
Bílkoviny92,75 g
– z toho živočišné bílkoviny54,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,89 g
Tuky94,24 g
– nasycené39,38 g
– nenasycené33,47 g
–– mononenasycené24,26 g
–– polynenasycené9,21 g
––– omega 30,73 g
Vláknina40,61 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,71 g
Sacharidy186,37 g
– cukry12,54 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 bulvy 1/2 bulvy velkého celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhaného parmazánu Parmezán 125 g
hrst hrst lněných semínek (namočených) Lněná semínka
1/2 hrnku 1/2 hrnku smažené sušené cibule (nebo osmažené do hněda) Cibule sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.