Nutriční hodnoty (Pečené batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 702 kJ / 646 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,76 g |
| Tuky | 61,63 g |
| – nasycené | 37,10 g |
| – nenasycené | 22,49 g |
| –– mononenasycené | 18,97 g |
| –– polynenasycené | 3,52 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 5,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,19 g |
| – cukry | 1,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 batáty | Batáty neloupané | |
| 2 lžíce 2 lžíce kokosového oleje | Olej kokosový | 40 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 15 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská |