Nutriční hodnoty (Špaldoto s parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 792 kJ / 1 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,38 g |
Tuky | 57,96 g |
– nasycené | 22,64 g |
– nenasycené | 23,19 g |
–– mononenasycené | 16,53 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 1,47 g |
Vláknina | 56,28 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 234,60 g |
– cukry | 21,36 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g špaldových krup | Kroupy pšeničné | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
40 g 40 g sušených hub | Houby sušené směs | 40 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
½ paprikového lusku | Paprika bílá čerstvá | |
hrst hrst nakrájeného bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 celá rajčata z plechovky | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 hrst 1 hrst směsi petrželky, libečku a medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
asi 80 g 80 g parmezánu | Parmezán | 80 g |