Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldoto s parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 792 kJ /
1 862 kcal
Bílkoviny74,38 g
– z toho živočišné bílkoviny24,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,38 g
Tuky57,96 g
– nasycené22,64 g
– nenasycené23,19 g
–– mononenasycené16,53 g
–– polynenasycené6,66 g
––– omega 31,47 g
Vláknina56,28 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 1,27 g
Sůl4,00 g
Sacharidy234,60 g
– cukry21,36 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g špaldových krup Kroupy pšeničné 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g sušených hub Houby sušené směs 40 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
½ paprikového lusku Paprika bílá čerstvá
hrst hrst nakrájeného bílého zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 celá rajčata z plechovky Rajče červené čerstvé 120 g
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 30 ml
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 hrst 1 hrst směsi petrželky, libečku a medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
asi 80 g 80 g parmezánu Parmezán 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.