Nutriční hodnoty (Sulcotlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 905 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 16,28 g |
– nasycené | 3,95 g |
– nenasycené | 8,22 g |
–– mononenasycené | 6,84 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 11,55 g |
– cukry | 4,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg libové vepřové maso (pečeně, krkovice, atd., bez kosti) | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
1/2 1/2 vepřové hlavy | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
1 1 vepřový jazyk | Jazyk vepřový | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 celá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 balení 1 balení želatiny na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová | 20 g |