Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sulcotlačenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 905 kJ /
694 kcal
Bílkoviny124,23 g
– z toho živočišné bílkoviny122,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky16,28 g
– nasycené3,95 g
– nenasycené8,22 g
–– mononenasycené6,84 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy11,55 g
– cukry4,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg libové vepřové maso (pečeně, krkovice, atd., bez kosti) Vepřová kýta 500 g
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
1/2 1/2 vepřové hlavy Vepřová hlava (jedlý podíl)
1 1 vepřový jazyk Jazyk vepřový
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
pepř Pepř černý
1 1 celá cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
1 balení 1 balení želatiny na vaječnou tlačenku Želatina vepřová 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.