Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový koláč s krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 620 kJ /
6 123 kcal
Bílkoviny136,50 g
– z toho živočišné bílkoviny59,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny77,00 g
Tuky422,30 g
– nasycené150,77 g
– nenasycené228,99 g
–– mononenasycené84,56 g
–– polynenasycené144,43 g
––– omega 323,70 g
Vláknina57,03 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 905 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy417,64 g
– cukry220,14 g
––– laktóza16,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg malé dýně (hokaido) Dýně čerstvá 1000 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
150 g 150 g cukru krystal (nebo napůl s medem) Cukr bílý 150 g
300 g 300 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 300 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
1 lžička 1 lžička mletého hřebíčku Hřebíček 5 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 125 ml
1 balíček 1 balíček ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky 10 g
30 g 30 g rozpuštěného másla Máslo kravské 30 g
3 lžičky 3 lžičky cukru moučka Cukr bílý 15 g
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.