Nutriční hodnoty (Dýňový koláč s krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 620 kJ / 6 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 77,00 g |
Tuky | 422,30 g |
– nasycené | 150,77 g |
– nenasycené | 228,99 g |
–– mononenasycené | 84,56 g |
–– polynenasycené | 144,43 g |
––– omega 3 | 23,70 g |
Vláknina | 57,03 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 905 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 417,64 g |
– cukry | 220,14 g |
––– laktóza | 16,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg malé dýně (hokaido) | Dýně čerstvá | 1000 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
150 g 150 g cukru krystal (nebo napůl s medem) | Cukr bílý | 150 g |
300 g 300 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 300 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
1 lžička 1 lžička mletého hřebíčku | Hřebíček | 5 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 125 ml |
1 balíček 1 balíček ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | 10 g |
30 g 30 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 30 g |
3 lžičky 3 lžičky cukru moučka | Cukr bílý | 15 g |
tuk na vymazání formy | Margarín |