Nutriční hodnoty (Skořicové řezy Almoyshavena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 983 kJ / 1 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,40 g |
| Tuky | 117,78 g |
| – nasycené | 36,33 g |
| – nenasycené | 71,46 g |
| –– mononenasycené | 53,61 g |
| –– polynenasycené | 17,85 g |
| ––– omega 3 | 4,46 g |
| Vláknina | 7,65 g |
| Cholesterol | 905 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 166,40 g |
| – cukry | 67,65 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 5 lžic 5 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |