Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Matar paneer - hrášek se sýrem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 355 kJ /
1 041 kcal
Bílkoviny56,20 g
– z toho živočišné bílkoviny50,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,54 g
Tuky64,35 g
– nasycené38,60 g
– nenasycené23,25 g
–– mononenasycené20,48 g
–– polynenasycené2,77 g
––– omega 30,20 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 18,30 g
Sůl45,63 g
Sacharidy53,26 g
– cukry33,33 g
––– laktóza14,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
225 g 225 g panýru, domácího sýra Sýr kravský tvrdý 30% 225 g
ghí nebo rostlinný olej na smažení Ghí
4 čl 4 čl soli Sůl mořská 40 g
2 1/ 2 čl 2 čl kurkumy Kurkuma mletá 20 g
2 pl 2 pl ghí Ghí 30 g
1/2 čl 1/2 čl indického kmínu Římský kmín
1 1 nebo 2 čerstvé čili, nadrobno nakrájené a zbavené semínek
1 čl 1 čl strouhaného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 10 g
1/4 čl 1/4 čl asafoetidy Asa foetida
450 g 450 g vyloupaného čerstvého hrášku, lze použít i mražený nebo konzervovaný
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
6 6 nakrájených rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
1 1 1/2 pl citrónové šťávy Šťáva z citrónu
1 čl 1 čl garam masaly Garam masala 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.