Nutriční hodnoty (Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka Súp Gà Nấm Hương)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,68 g |
| Tuky | 11,82 g |
| – nasycené | 2,48 g |
| – nenasycené | 6,86 g |
| –– mononenasycené | 4,03 g |
| –– polynenasycené | 2,83 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 304 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 5,71 g |
| Sacharidy | 86,50 g |
| – cukry | 16,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
| 1 1 kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | |
| 3 3 cm čerstvého zázvoru nakrájeného na širší kolečka | Zázvor čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 PL 3 PL rybí omáčky | Rybí omáčka | 45 ml |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hrst hrst hub shitake (nấm hương) sušené, | Shiitake čerstvá | |
| půl půl hodiny předem namočné ve vodě | ||
| 3 PL 3 PL tapiokového škrobu | Škrob tapiokový | |
| sůl | Sůl mořská |