Nutriční hodnoty (Zapékaná sója)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 003 kJ / 1 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 125,90 g |
| Tuky | 100,49 g |
| – nasycené | 29,20 g |
| – nenasycené | 65,37 g |
| –– mononenasycené | 26,88 g |
| –– polynenasycené | 38,49 g |
| ––– omega 3 | 3,28 g |
| Vláknina | 76,70 g |
| Cholesterol | 351 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 71,17 g |
| – cukry | 48,80 g |
| ––– laktóza | 10,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g sóji | Sójové boby | 300 g |
| ½ menšího květáku | Květák čerstvý | |
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |