Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perkelt Balatonfüred)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 529 kJ /
2 277 kcal
Bílkoviny78,66 g
– z toho živočišné bílkoviny74,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,11 g
Tuky206,15 g
– nasycené66,51 g
– nenasycené107,23 g
–– mononenasycené88,05 g
–– polynenasycené19,18 g
––– omega 30,72 g
Vláknina9,32 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,50 g
Sacharidy24,15 g
– cukry15,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového boku (rozkrojeného na 2 špalíky) Vepřový bok 500 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 lžice 1 lžice sádla Sádlo vepřové 15 g
½ maďarské paprikové i domácí uzené klobásky Klobása
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 střední žampiony Žampion čerstvý
1 1 kapie červená Paprika červená čerstvá
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 střední rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 celá jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čabajkové koření Grilovací koření
feferony Paprika pálivá
silný vepřový vývar Vývar vepřový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.