Nutriční hodnoty (Perkelt Balatonfüred)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 529 kJ / 2 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,11 g |
Tuky | 206,15 g |
– nasycené | 66,51 g |
– nenasycené | 107,23 g |
–– mononenasycené | 88,05 g |
–– polynenasycené | 19,18 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 24,15 g |
– cukry | 15,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového boku (rozkrojeného na 2 špalíky) | Vepřový bok | 500 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
1 lžice 1 lžice sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
½ maďarské paprikové i domácí uzené klobásky | Klobása | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 střední žampiony | Žampion čerstvý | |
1 1 kapie červená | Paprika červená čerstvá | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 střední rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 celá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čabajkové koření | Grilovací koření | |
feferony | Paprika pálivá | |
silný vepřový vývar | Vývar vepřový |