Nutriční hodnoty (Perkelt Balatonfüred)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 529 kJ / 2 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,11 g |
| Tuky | 206,15 g |
| – nasycené | 66,51 g |
| – nenasycené | 107,23 g |
| –– mononenasycené | 88,05 g |
| –– polynenasycené | 19,18 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 9,32 g |
| Cholesterol | 279 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 24,15 g |
| – cukry | 15,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového boku (rozkrojeného na 2 špalíky) | Vepřový bok | 500 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 1 lžice 1 lžice sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| ½ maďarské paprikové i domácí uzené klobásky | Klobása | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 střední žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 1 kapie červená | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 střední rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 celá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čabajkové koření | Grilovací koření | |
| feferony | Paprika pálivá | |
| silný vepřový vývar | Vývar vepřový |