Nutriční hodnoty (Kuře po myslivecku (Pollo alla cacciatora))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 620 kJ / 3 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 339,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 336,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,84 g |
| Tuky | 240,66 g |
| – nasycené | 72,12 g |
| – nenasycené | 144,36 g |
| –– mononenasycené | 96,09 g |
| –– polynenasycené | 48,27 g |
| ––– omega 3 | 12,00 g |
| Vláknina | 4,96 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 43,22 g |
| Sůl | 108,00 g |
| Sacharidy | 26,70 g |
| – cukry | 15,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 300 g 300 g drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | 300 g |
| 6 filetů 6 filetů ančoviček | Ančovičky v oleji | 1200 g |
| černé olivy (doporučuji Kalamata) | Olivy čerstvé zralé | |
| 150 ml 150 ml kvalitního červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| několik několik snítek čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| hladká mouka na poprášení masa | Mouka pšeničná hladká | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl a pepř | Pepř černý |