Nutriční hodnoty (Vinigret po mém (salát z červené řepy) + lokše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 2 244 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 27,57 g |
– nasycené | 6,59 g |
– nenasycené | 12,71 g |
–– mononenasycené | 10,12 g |
–– polynenasycené | 2,59 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 932 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 34,02 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g Lahůdkové směsi (mražená zelenina) | ||
máslo | Máslo kravské | |
1/2 sklenice 1/2 sklenice červené řepy | Červená řepa čerstvá | 100 g |
červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
4 ks 4 ks vajec | Vejce slepičí | 252 g |
3 ks 3 ks vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 150 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
tatarka | Tatarská omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetku špetku cukru moučky | Cukr bílý | |
brambor ve slupce | Brambor zimní | |
hadká. mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky | Petržel nať čerstvá |