Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 673 kJ / 1 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,78 g |
| Tuky | 32,78 g |
| – nasycené | 7,89 g |
| – nenasycené | 16,57 g |
| –– mononenasycené | 13,69 g |
| –– polynenasycené | 2,88 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 22,14 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 618 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 36,90 g |
| – cukry | 23,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 kg 1 kg vepřové kýty – ořech | Vepřová kýta | 1000 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý |