Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 749 kJ / 1 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 161,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,05 g |
| Tuky | 60,45 g |
| – nasycené | 22,94 g |
| – nenasycené | 30,83 g |
| –– mononenasycené | 24,04 g |
| –– polynenasycené | 6,79 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 15,94 g |
| Cholesterol | 327 mg |
| Sodík | 481 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 36,57 g |
| – cukry | 20,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| 1/2 1/2 slovenské papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká |