Nutriční hodnoty (Rolovaná hovězí roštěná na červeném víně s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 390 kJ / 2 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 242,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
| Tuky | 116,53 g |
| – nasycené | 41,37 g |
| – nenasycené | 58,01 g |
| –– mononenasycené | 49,67 g |
| –– polynenasycené | 8,34 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 556 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 20,70 g |
| – cukry | 5,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg nízké roštěné | Hovězí roštěnec | 1000 g |
| 20 dkg 20 dkg uzeného bůčku na proužky | Vepřový bok uzený | 200 g |
| 10 10 proužků zavařené kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| pár kuliček kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hladká mouka na zaprášení | Mouka pšeničná hladká |