Nutriční hodnoty (Řezy s jahodami a želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 022 kJ / 2 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 40,30 g |
| – nasycené | 9,60 g |
| – nenasycené | 18,75 g |
| –– mononenasycené | 14,25 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 436,00 g |
| – cukry | 255,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| půl hrnku hrnku oleje | Olej řepkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| 1 1 jahodový pudink práškový | Puding v prášku | |
| 2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
| půl hrnku hrnku jahodového sirupu | Sirup jahodový |