Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 630 kJ /
2 780 kcal
Bílkoviny198,28 g
– z toho živočišné bílkoviny197,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky215,12 g
– nasycené101,79 g
– nenasycené107,82 g
–– mononenasycené86,90 g
–– polynenasycené20,91 g
––– omega 33,07 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 2,83 g
Sůl7,11 g
Sacharidy11,70 g
– cukry9,45 g
––– laktóza5,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g kančího masa na dušení Kanec kýta 850 g
400 g 400 g povolené zmrazené hříbkové směsi
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
150-200 g 150-200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 175 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.