Nutriční hodnoty (Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 630 kJ / 2 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 197,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 215,12 g |
| – nasycené | 101,79 g |
| – nenasycené | 107,82 g |
| –– mononenasycené | 86,90 g |
| –– polynenasycené | 20,91 g |
| ––– omega 3 | 3,07 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 663 mg |
| Sodík | 2,83 g |
| Sůl | 7,11 g |
| Sacharidy | 11,70 g |
| – cukry | 9,45 g |
| ––– laktóza | 5,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 850 g 850 g kančího masa na dušení | Kanec kýta | 850 g |
| 400 g 400 g povolené zmrazené hříbkové směsi | ||
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 150-200 g 150-200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 175 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |