Nutriční hodnoty (Čínská pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 026 kJ / 41 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4 508,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4 403,98 g |
Tuky | 356,71 g |
– nasycené | 56,72 g |
– nenasycené | 234,22 g |
–– mononenasycené | 52,09 g |
–– polynenasycené | 182,14 g |
––– omega 3 | 3,34 g |
Vláknina | 4 108,74 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 11,39 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 3 032,50 g |
– cukry | 1 712,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 40 ml |
300 g 300 g kořenové zeleniny (nakrájené na nudličky) | Mrkev čerstvá | 300 g |
200 200 g růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | 100000 g |
3 lžíce 3 lžíce zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |