Nutriční hodnoty (Čínská pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 174 026 kJ / 41 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4 508,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4 403,98 g |
| Tuky | 356,71 g |
| – nasycené | 56,72 g |
| – nenasycené | 234,22 g |
| –– mononenasycené | 52,09 g |
| –– polynenasycené | 182,14 g |
| ––– omega 3 | 3,34 g |
| Vláknina | 4 108,74 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 11,39 g |
| Sůl | 3,30 g |
| Sacharidy | 3 032,50 g |
| – cukry | 1 712,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 300 g 300 g kořenové zeleniny (nakrájené na nudličky) | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 200 200 g růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | 100000 g |
| 3 lžíce 3 lžíce zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |