Nutriční hodnoty (Buřtguláš na škvarcích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 152 kJ / 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,94 g |
| Tuky | 48,15 g |
| – nasycené | 18,77 g |
| – nenasycené | 26,57 g |
| –– mononenasycené | 21,68 g |
| –– polynenasycené | 4,88 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 18,10 g |
| Cholesterol | 42 mg |
| Sodík | 242 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 59,40 g |
| – cukry | 15,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 buřty | Párek vepřový | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sádla se škvarky | Škvarky | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| gulášové koření | Koření Argentina | |
| mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |