Nutriční hodnoty (Květinový koš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 099 kJ / 3 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 107,80 g |
– nasycené | 45,90 g |
– nenasycené | 40,00 g |
–– mononenasycené | 32,40 g |
–– polynenasycené | 7,60 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 509,50 g |
– cukry | 370,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
5 lžic 5 lžic horké (ne vřelé) vody | Voda | 90 ml |
2 2 mascarpone | Mascarpone | |
2 2 šlehačka | Šlehačka 35% | |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
mražené maliny | Maliny čerstvé | |
300 g 300 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 300 g |
150 g 150 g šlehačky 33% | Šlehačka 35% | |
marcipán | Marcipán | |