Nutriční hodnoty (Květinový koš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 099 kJ / 3 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 107,80 g |
| – nasycené | 45,90 g |
| – nenasycené | 40,00 g |
| –– mononenasycené | 32,40 g |
| –– polynenasycené | 7,60 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 509,50 g |
| – cukry | 370,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 5 lžic 5 lžic horké (ne vřelé) vody | Voda | 90 ml |
| 2 2 mascarpone | Mascarpone | |
| 2 2 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| mražené maliny | Maliny čerstvé | |
| 300 g 300 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 300 g |
| 150 g 150 g šlehačky 33% | Šlehačka 35% | |
| marcipán | Marcipán | |