Nutriční hodnoty (Jahodový tunel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 991 kJ / 1 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,40 g |
| Tuky | 44,93 g |
| – nasycené | 12,05 g |
| – nenasycené | 20,45 g |
| –– mononenasycené | 15,27 g |
| –– polynenasycené | 5,18 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 7,60 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 294,43 g |
| – cukry | 205,73 g |
| ––– laktóza | 18,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 120 g 120 g pol. mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 400 ml 400 ml bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| asi 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
| želatina | Želatina vepřová |