Nutriční hodnoty (Jehněčí kolínko na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 013 kJ / 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,90 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,00 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jehněčí kolínko | Jehně hruď | |
| 2 dcl 2 dcl sladkého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 0,5 dcl 0,5 dcl balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený |