Nutriční hodnoty (Vepřové ragů na kořenové zelenině, pórku a brokolici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 330 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,53 g |
| Tuky | 27,78 g |
| – nasycené | 6,72 g |
| – nenasycené | 14,24 g |
| –– mononenasycené | 11,28 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 38,30 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 644 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 31,32 g |
| – cukry | 18,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 špetka 1 špetka sypké klobásové papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar | Vývar masový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |