Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragů na kořenové zelenině, pórku a brokolici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 330 kJ /
1 035 kcal
Bílkoviny146,93 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,53 g
Tuky27,78 g
– nasycené6,72 g
– nenasycené14,24 g
–– mononenasycené11,28 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,12 g
Vláknina38,30 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 644 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy31,32 g
– cukry18,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
1 1 menší brokolice Brokolice čerstvá 500 g
olej Olej řepkový
špetka špetka sypké klobásové papriky Paprika bílá čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
olej Olej řepkový
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.