Nutriční hodnoty (Vepřové ragů na kořenové zelenině, pórku a brokolici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 330 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,53 g |
Tuky | 27,78 g |
– nasycené | 6,72 g |
– nenasycené | 14,24 g |
–– mononenasycené | 11,28 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 38,30 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 31,32 g |
– cukry | 18,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
špetka špetka sypké klobásové papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |